Billede1

KooDuu er meget mere end bare en lampe. Vi har testet denne gadget, og den overrasker, på flere punkter – til den positive side.
KooDuu Synergy er som sagt ikke blot en lampe, den indeholder desuden en Bluetooth funktion, så du kan afspille din ynglings musik, fx fra din telefon eller tablet. Oveni lampen, er der lavet en fordybning, som kan bruges til mange forskellige ting, fx som vinkøler, blomsterpotte, ”guf” depot for børn og barnlige sjæle – ja kun fantasien sætter grænser.

Lampen indeholder nogle meget positive og gennemtænkte detaljer, læs mere om disse i det efterfølgende her.

billede2Perfekt til fx en flaske vin, kan også fyldes med is og her køle en flaske hvidvin/champagne.
KooDuu Synergy fås i 3 størrelser, nemlig Synergy 35 som har en totalhøjde på 41cm og en diameter på 24cm, fordybningen i toppen kan her indeholde 1,3 liter og på den musikalske side er den udstyret med en forstærker på 3 Watt og en spilletid på 5 timer. Vægten er på 2,3kg.

Synergy 50 har en totalhøjde på 56cm og er 32cm i diameter. Fordybningen her indeholder 2 liter. Spilletiden er 6 timer og en forstærker på 4 Watt. Vægten er 3,9kg

Synergy 65 er storebror med en totalhøjde på 71cm og en diameter på 41cm. Fordybningen indeholder her 4,8liter, forstærkeren er på hele 5 Watt og en spilletid på 7 timer. Vægten er 6,1kg.

Alle 3 modeller er udstyret med praktisk og flot bærestrop i ægte læder i toppen, bemærk også den æstetiske alu kant som giver en virkelig flot afgrænsning på toppen af lampen.

billede2aBærestrop i ægte læder og en æstetisk alu kant.
Fælles for dem alle, er at de uden problemer kan bruges ude, og skulle du glemme den ude i regnvejr, så sker der ikke noget ved det.

Billede3KooDuu Synergy kan sagtens tåle og stå ude, også i en regnbyge.

Når man modtager KooDuu Synergy, så er det legende let og hurtigt at komme i gang.

Billede4KooDuu Synergy 35 i originalemballagen som faktisk kun fylder lampens størrelse.

Billede5Selve lampen – delene til lampen ligger i fordybningen oven i lampen.

En detalje som vi finder i tilbehøret, giver indtryk af et gennemtænkt produkt – nemlig at opladerstikket i lampen er Micro USB, denne stiktype er meget anvendt.

Billede6Tilbehøret, som består af en 230V lader med Micro USB-stik, kabel til oplader, ben og selvfølgelig en lille manual.
Inden vi kan tage lampen i brug, skal benene lige monteres, og her bør man bemærke at der er tænkt over detaljerne. Bøsningerne hvor benene spændes fast i, er metalbøsninger, og er derfor noget der kan skilles ad igen og igen uden at blive ødelagt. Samtidig så er der ud for hver bøsning, et lille styrehul.

Billede7En god detalje, bøsningerne er lavet af metal og ikke bare plastic. Også de små styrehuller til benene er en god detalje så benene bliver monteret i korrekt vinkel.

Billede8Benene med styrepiggen.

Billede9Benene er monteret og ladekablet isat Micro USB-stikket.

Billede10Under opladning – hvor lampen kan bruges fuldt ud, er der en diskret men alligevel tydelig ladeindikator.

Billede11Opladningen er færdig og lampen lyser grønt.

Det er svært og gengive hvor hyggeligt et lys lampen giver, men det er et helt utroligt behageligt varmt hvidt lys, som hverken blænder eller på anden måde giver andet end et utroligt hyggelys.

Lyden i alle 3 størrelser er rigtig god. Selv hvis man anbringer fx en flaske i toppen, er lyden super, her kunne man godt have en frygt for at det vil give resonans, eller på anden måde ”forstyrre” lyden, men det gør det ikke.

Billede12Lampen giver et fantastisk hyggeligt lys, også når det bliver helt mørkt.
Dette er absolut en hyggegadget som er ”must have” til enhver hyggestund, hvad enten om det er på terrassen, på campingturen, strandturen eller måske bare en hyggelig aften hjemme i stuen.