På denne side kan du læse lidt om hvem vi er og hvad vi går og roder med. Karin er årgang 64. Karin er flexjobber. Når der skal slappes af, så er det ting som strikning der sysles med, og så er de forskellige campingforummer og hundeforummer også noget der besøges næsten dagligt . 

os

Lars er årgang 68, og arbejder med intern salg og support hos NSH Nordic A/S, og når den ikke lige står på camping eller jobbet, så er det jo skønt og kan rode med teknik, lave forskellige ting på vores campingvogne og  ikke mindst så er hittet også at vedligeholde og opdatere denne hjemmeside. Både med det ene og det andet.

Vi bor i Brædstrup, som er beliggende i det skønne søhøjland. Lars stammer oprindeligt fra dette område, hvorimod Karin er født, opvokset og har boet i Odense indtil 2005.

Vores store passion, er camping og hunde, og lige når det drejer sig om hunde, så er det schnauzeren der står vores hjerte nær. Vi er begge opvokset med dyr, Lars er fra bøhlandet, hvor der drøner rigtige levende mælkekartoner, rundt på marken og en gris er en med 4 ben, og ikke bare en 500gr. pakke i den lokale netto :o)), Karin er fra stenbroen i Odense, men har altid haft dyr. Når vi har valgt Schnauzeren er det fordi racen har et sind der tiltaler os begge, den piver ikke bare fordi man kigger på den, den har sin egen vilje, er utrolig klog og lærernem, kærlig og vagtsom overfor sin familie. Og ikke at forglemme, har man en Schnauzer, så glem alt om dyrelægeregninger, den er utrolig hårdfør. En Schnauzer render heller ikke rundt og leger naturist, den beholder tøjet på, den skal derimod trimmes nogle gange om året. 

Vi er begge født og opvokset med camping, og er en hel naturlig og indgroet del af vores liv, vi slapper meget af, fra dagligdagens stress og jag. Vi nyder også meget at komme ud i naturen. Da vi samtidige er lidt magelig anlagte, så lægger vi fast, det er skønt at kunne starte bilen fredag eftermiddag, kører ud, og vupti så står vognen der bare. Nu er vi ikke den slags fastlægger der har havenisser, blomsterkummer, store gulve og dusinvis af læsejl. Nej vi sætter en ære i, at man faktisk ikke kan se at vi er fastlægger. Vi campere året rundt, det meste af tiden i vores dejlige Kabe, men når termometeret fiser op på den røde skala så vil vi gerne ud og opleve lidt, Så derfor har vi en ekstra vogn, du kan se mere om de vogne vi har haft gennem tiden her. Vores fastliggervogn har vi på NFJ ved Kysing, Danmarks smukkest beliggende naturistcampingplads.

Vores liv med Camping kan du læse/se mere om her på siden.