Vi havde, før vi selv begyndte og handle med LED (Montering af LED lys), købt noget LED bånd, desværre har det ikke været i bedste kvalitet, så der var flere dioder som ikke lyste.

Det bånd der sad var SMD3528 med 60 led pr. meter, det er nu udskiftet med SMD5050 30 led pr. meter, som giver et bedre og mere jævnt lys. Og hold da op, sikken en forandring :). Af en eller anden grund, som jeg ikke lige kan give et entydigt svar på, giver SMD5050 bare et bedre og mere jævnt lys, på trods af, at der "kun" er 30 led pr. meter i stedet for 60 led pr. meter på det bånd der blev pillet ned.

Det der næsten er det sværeste her, er og få plads, der er skisme ikke meget plads bag overskabe og i overskabe i sådan en campingvogn, og slet ikke når man halvvejs skal kravle ind i skabene for at få ledninger mv. på plads :). Men operationen lykkes, og med et - når jeg selv skal sige det - meget vellykket resultat.

En erfaring som jeg har gjort gennem tiden, er at selv om det er 3M selvklæbende LED bånd, så er skiftende temperaturer og et underlag af træ, i det der giver verdens bedste resultat, med hensyn til holdbarhed af opklæbning, så denne gang har det fået en lille klat kontaktlim med jævne mellemrum.

En ting der gør en sådan installation lettere, er det tilbehør som vi har på lager, det er fx ting som disse forbindelseskabler, de gør at man slipper for at skulle til at lodde på båndet. I vores vogn er der flere steder hvor vi ikke kan fører båndet direkte igennem, der er disse kabler geniale.

Men dejligt at hovedparten af ledningsføring mv. var klaret, så det var faktisk mere eller mindre "kun" opklæbning af bånd. Og så kunne vi jo så lige samtidig får gjort overskabe rene :o).

Resultatet kan ses her, det er båndet bag overskabene vi har skiftet.

IMAG0375

IMAG0373

IMAG0374