Tabbert Comtesse 410 HK er en lille let vogn, som egner sig perfekt til rejsebrug. Vognen er let og har nogle fremragende køreegenskaber, og ikke mindst er det en god gedin kvalitet vognen er lavet i. Denne vogn er fra 97 men er meget velholdt, og er blevet udstyret med lidt ekstra.

Billede1Tabbert Comtesse 410 HK årgang 1997.

 

Vognen er i den lette ende, med en egenvægt på 925kg og en totalvægt på 1300kg. Vognen er standard udstyret med Al-Ko stabilisator, fast vandtank, og truma blæsevarme. Denne vogn er blevet ekstraudstyret med elektrisk gulvvarme.

Indvendigt er vognen udført i gode materialer, med gode kraftige hængsler og beslag, så ikke så meget slinger i valsen der.

Billede2Vognen er udstyret med elektrisk gulvvarme under de dejlige vamsede fraster gulvtæpper.

Selv om vognen ikke er sidste nye skrig, så har vi nu valgt at den skal bibeholdes i det originale farver og designs. Det både fordi at det hele er utrolig velholdt og meget lidt brugt, så det vil næsten være synd og begynde og ombetrække osv. Men hvem ved, hvad fremtiden vil bringe :) .

Billede3Endekøkken med masser af plads og stort set ubrugt

Billede4Selv om vognen kun er en 410'er, så er der fantastiks meget skabsplads, der er både et bøjleskab og et klædeskab med hylder.

Når nu vognen har den alder den har, og vi har selvfølgelig også nogle ønsker som vi gerne vil have indfriet. Så et par af de ting som vi vil have lavet er en større tagluge, det bliver en Heki Medi tagluge, da den passer perfekt i størrelsen. Hvordan det kom til at se ud kan du se her: Montering af større tagluge. Og så skal der også monteres et batteri i vognen, vi syntes det er rart at vandpumpe, toiletskyl og lyset virker også selv om vi ikke lige er ved en 230V stikkontakt. Batteriet skal desuden også forsyne de USB stik som skal monteres. På denne måde kan vi være uafhængige.

Vi har til en start her, forsynet rundsiddegruppen med LED bånd, der er monteret så det giver et inddirekte lys i rundsiddegruppen og ligeledes er dæmpbart. Både klædeskab og bøjlekskab er ligeledes blevet monteret med LED lys, så det er til at se hvad man laver.

En sidste ting som er i støbeskeen er solceller, men det bliver først senere :)

Læs også: Montering af større tagluge