Vi har testet Cosy Corner denne sæson, og udover hvad vi allerede har skrevet om her, så havde vi nogle ting, vi gerne vil afprøve. Og dem vil vi da selvfølgelig delagtiggøre jer i.

IMG 3828 Small

Vi har flittigt brugt Cosby (det er hvad vi kalder vores Cosy Corner), og den fungerer fint. Vi har dog også en anden ting, vi bruger rigtig meget om sommeren, nemlig vores 5 meter Shadow. Den bruger vi som frontsolsejl på vores fortelt. Og så kommer spørgsmålet til 1 mill. – kan man bruge både Cosby og Shadow samtidig? Dette kan sige både ja og nej til. Ja til at det godt kan lade sig gøre, men er det er elegant? Nej - det kan man bestemt ikke sige.

Som det kan ses på billedet herover, bliver det ikke nogen ”elegant” overgang. Man kunne selvfølgelig prøve og rykke Shadow'en, længere over, mod venstre, men så kommer stangen til at stå lige der, hvor man skal gå. Men jo det kunne godt lade sig gøre.

Men det skal selvfølgelig ikke være skidt uden at det er godt for noget.

De fleste af os vil jo gerne kunne bruge dele af det udstyr vi har, lidt på kryds og tværs. Og her kan vi faktisk godt kombinere Cosby og Shadow lidt. De fleste, der har brugt Shadow som frontsolsejl, ved at det skal spændes godt ud, og at man godt kan have lidt problemer med at der samler sig en sø i Shadow'en ved regnvejr. Og hvad har det så med Cosby’en og gøre? Jo, de beslag som man bruger til Cosby’en, kan nemlig fint bruges til at gøre Shadowen væsentlig bedre som frontsolsejl.

Ideen opstod egentlig allerede da vi første gang så Cosy Corner på Ferie For Alle. Vi kiggede på F Link beslaget, kiggede på hinanden, og sagen var klar. Ved hjælp af nogle få ord havde vi allerede hovederne fulde af ideer (Mr. Isabella Tommy Boisen stod ved siden af og så helt mærkelig ud).

Nå men til sagen…

f link

F Link beslaget som ses herover, følger med Cosy Corner, og skal monteres ude i den ene side. Men som alt andet Isabella grej, kan man købe ekstra af det. Hvis man køber ekstra F Link beslag, kan man uden dikkedarer montere den på udhængsstangen i midten af forteltets udhæng. Hvis man har en Shadow af lidt ældre dato, kan man tilkøbe et Tectum Pro koblingsbeslag. Dette monteres på en af stængerne til din Shadow, og nu er vi tæt på at have noget, vi kan bruge til noget.

tectum pro kobling

Find nu stangen fra Cosy Corner som normalt sidder i udhængsstangen (den vandrette stang som Cosy Corner ”bukker” hen over), monter stangen i det F Link som du har sat i den midterste udhængsstang. Før stangen ud til Tectum beslaget, og vupti... du har nu en fin stang der giver din Shadow rigtig meget støtte og gør at du får lavet en ”tagryg” på Shadow'en så du ikke får en sø i denne ved regnvejr.

Hvis man vil være rigtig kreativ, og man i forvejen har sider til sin Shadow, så kan man skifte de eksisterende Tectum koblinger på Shadow stængerne, og naturligvis også pille krogen af, og erstatte disse af Tectum Pro kobling

tectum pro tilslutSå har du støtte både i siderne og på midten. På denne måde kan man bruge det bedste fra de to produkter og kombinere disse.Ved at bruge denne metode, behøver man ikke bruge så voldsomt et træk i bardunerne for at få Shadow'en til at stå stabilt.Tectum Pro beslagene er temmelig stærke og meget holdbare, og har den fordel i forhold til den gamle model Tectum, at de ikke drejer så let, og krogen dermed kravler op. Så ved at skifte får man også denne forbedring.

tectum

Det gamle tectum beslag

Både Shadow og Cosy Corner er begge dele noget som vi ikke vil undvære, og ved at kunne kombinere, behøver vi ikke flere stænger end højest nødvendigt.

IMG 3825 Small