Som alle andre campister, har vi også en del andet udstyr - man skal jo ikke gå ned på udstyr vel ;)).

Flex Blue

Når man som her ligger på en vindomsust plads, men ikke vil gemme sig bag ved en mur, er dette Flex læsejl genialt, for det første er der vinduer i, så man har frit udsyn, og dernæst så er hver sektion lynet på, så man kan altid justere længden, det har vi haft meget glæde af.

windscreen-linea

Dette Linea læsejl er også en dejligt ting, der er flere fordele, stængerne er CarbonX, ikke så højt, og man kan se igennem.

windscreen-ventus

Dette flotte Ventus læsejl, er meget lig med Linea, det var vi så heldige og vindes som præmie for hurtigst teltopsætning på et træf 2014.

Til begge vores vogne har vi en frontmarkise, den er rigtig god i højsommeren, hvor solen kan være meget bagende ind i vognen.

frontmarkise 

Til vinterbrug har vi en ALU markise, som kan holde til store mængder sne, og ikke mindst forhindre den at sne og is dækker fronten helt

alu frontmarkise

Som en naturlig udvidelse af campingvognen har vi fortelt til, vi har faktisk to, vi har vores sommertelt, som er et Isabella Commodore Concept, som vi er utrolig glad for, det er meget rengøringsvenligt, og det er ikke mere kondens dannende end de øvrige telte.

CommodoreConcept

Om vinteren bruger vi et universal 420 telt, ligeledes fra Isabella, hvis du interessere dig for vintercamping, kan du læse mere om dette her.

 Universal420

Når man lægger fast igennem en længere periode, så er gulvet en dejlig ting, vi bruger Isafloor, som er en meget nemt gulv at have med at gøre, både fordi det er plastic - forgår ikke, men også vægtmæssigt er de meget nemme at have med at gøre.

Fliserne er desuden nemme at tilpasse, de kan nemt saves til med en ganske almindelig sav, eller en stiksav.

Gulvet kræver selvfølgelig en nogenlunde jævn plads, et andet lille hint, man kan med fordel lægge en gammel presenning på jorden, lægge fliserne overpå denne, det forhindre at fliserne synker i.

Hvordan vi ligger gulvet til en hel sæson kan du se mere detaljeret her (gå ca. 2/3 ned i artiklen).

Andre ting i udstyrskategorien, har fået deres helt egen side, du kan læse om det udendørs køkken her, og her kan du læse om Shadowen, det geniale stykke stof, hvis du klikker her kan du se mere om et andet stykke smart stof, som vi har haft fornøjelsen af og teste, nemlig Cosy Corner.